Week van de Dialoog 2020 – Erbij Horen

Van 30 oktober t/m 8 november 2020 was het de Week van de Dialoog. Dit jaar was het thema ‘Erbij Horen’.

In de Week van de Dialoog kwamen verschillende thema’s aan bod. Zoals openhartige verhalen over discriminatie en eenzaamheid in tijden van Corona. Vanwege corona vierden we deze week in zijn geheel online via Zoom.

Programma Week van de Dialoog

Met jong en oud en iedereen

Er is toch niets leuker dan in gesprek gaan met anderen? Deze dialogen zorgden ervoor dat je in contact kon komen met mensen met verschillende leeftijden en afkomst.

 

Muziekvideo’s

In Week van de Dialoog werd er niet alleen gepraat maar ook gezongen en gedanst. De onderstaande video’s waren speciaal voor ons gemaakt, met als doel om open met elkaar in gesprek te gaan.

Coronablues

We deelden wat ons steun gaf in deze coronatijd. Bijvoorbeeld muziek, een dans, video of gedicht. Bekijk hier wat we binnen hebben gekregen >>>

Erbij horen in coronatijd, we deelden onze verhalen

Tijdens de Week van de Dialoog kwam je in contact met mensen die anders leven, denken en voelen dan jij. Je kon luisteren naar verhalen van anderen en je eigen ervaring delen over anders zijn dan de mensen in jouw omgeving.

Je kon na deelname aan een dialoog ook een homevideo of tekstbericht inspreken. Deze kon je ons toesturen met jouw verhaal over Erbij Horen in coronatijd, waarna wij er een videocompilatie van maakten.

Reageren is niet mogelijk